Så uppgraderar eller nedgraderar du ditt abonnemang

Ändra eller avsluta ett betalt övervakningsabonnemang i Stripe.

2 min · Senast uppdaterad 2026-09-21

Så ändrar du ditt abonnemang:

  1. Gå till Kontrollpanel, Inställningar, Fakturering
  2. Klicka på Hantera abonnemang
  3. Välj ett tillgängligt abonnemang eller alternativet för att avsluta i Stripe
  4. Kontrollera datum och belopp innan du bekräftar

I betalningsportalen ser du när uppgraderingar, nedgraderingar och uppsägningar träder i kraft. Din kontrollpanel visar den abonnemangsstatus som Stripe rapporterar.

Granskningar, Blog Engine-abonnemang, Ready Solutions och Custom Builds är separata från övervakningsabonnemanget.

Det här besvarade inte min fråga